Vores services

Hos Bennings Biler i Rødovre, møder du et komplet professionelt hold af dygtige mekanikere, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Når vi får en opgave ind, så er det altid vores mål at få dig og din bil tilbage på vejen. Vi tager dig med i forløbet, så der ikke opstår uventede omkostninger på reparationer, det syntes vi er god service!

På vores autoværksted udfører vi en række services, vi har blandt andet service og reparation af biler og elbiler. Vi holder os opdateret med alle de nyeste metoder og teknikker indenfor biler og autobranchen og er derfor klar til at håndtere netop din opgave.

Hvis der skal foretages olieskift, tjekkes eller skiftes bremser, foretages service, monteret nye dæk eller laves skadeservice på bilen - Så er du velkommen på vores værksted, så kan vi sammen finde frem til en løsning og få dig sikkert videre på vejen.

Vi har også mulighed for at opbevare dine dæk der er udenfor sæson (sommer/vinterdæk) på vores dækhotel.

Vi servicerer som udgangspunkt alle mærker af biler men vi har særligt speciale i Mercedes, VW, Seat og Skoda - Kom forbi til en snak om hvordan vi kan hjælpe dig eller book tid her.

Kontakt os

70 70 72 30

benningsbiler@gmail.com

Book tid online

Book tid her

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder